Roy Hoffman

Roy is  28 jaar, geboren op 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn.

Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber – Frans Bauer en Koos Alberts. Als grootste fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan.

Met veel geduld koos hij 8 jaar geleden eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen, om te weten wat een stem kan en moet doen om optimaal te kunnen presteren en het beste in je naar boven halen. Inmiddels volgt Roy zanglessen bij Alice Maywood die vele successen heeft gekend!!

Enkele jaren geleden trok Roy de stoute schoenen aan om contact op te nemen met Emile Hartkamp, ook van geboorte een Apeldoorner, om te vragen eens naar hem te willen luisteren. Dit geschiedde in de studio van Goldstar Music Productions bv te Arnhem bij Emile & Norus Padidar.

De eerste reactie van hen was, dat Roy zeker zijn eigen stemgeluid heeft en dat dat de basis is van uniek te kunnen zijn, maar dat de weg naar succes en roem vaak een lange weg is en het juiste moment kiezen. in 2013 was het eindelijk zover dat Roy zijn eerste single kon presenteren aan Nederland. De single ‘Als ik jou zie ‘ werd ruim opgepakt in Nederland en werd bij vele radiostations gedraaid. Daarop volgde de single ‘Als je even naar me lacht ‘ in 2014. 

 

Inmiddels is Roy dus flink aan de weg aan het timmeren en zijn we weer een jaar verder en komt Roy Hoffman met een knalplaat de single ‘Zoals je kijkt naar me lacht ‘ !! Ook weer geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music Productions. De plaat is een vrolijke meezinger wat het geweldig doet op de pleinen en in de kroegen !! 

 

Kortom wilt uw een geweldige avond en wacht dan niet langer want Roy Hoffman maakt uw avond compleet !! 

 

Roy Hoffman een nieuwkomer, die het verdiend om gehoord en gezien te gaan worden, vol enthousiasme en een hartje en stem van goud.