Roy Hoffman

Roy Hoffman
Biography

Roy is net 22 jaar geworden, geboren 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn.

Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber – Frans Bauer en Koos Alberts.  Als grootste fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan.

Met veel geduld koos hij 7 jaar geleden eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen, om te weten wat een stem kan en moet doen om optimaal te kunnen presteren en het beste in je naar boven halen.

Enkele jaren geleden trok Roy de stoute schoenen aan om kontakt op te nemen met Emile Hartkamp, ook van geboorte een Apeldoorner, om te vragen eens naar hem te willen luisteren. Dit geschiedde in de studio van Goldstar Music Productions bv te Arnhem bij Emile & Norus Padidar.

De eerste reactie van hen was, dat Roy zeker zijn eigen stemgeluid heeft en dat dat de basis is van uniek te kunnen zijn, maar dat de weg naar succes en roem vaak een lange weg is en het juiste moment kiezen.

Na al het geduld is nu dat moment aangekomen en kan Roy zijn eerste debuutsingle aan Nederland presenteren “ALS IK JOU ZIE”.Gekozen is bewust voor dit genre en klank, omdat daar Roy’s hart naar toe uitgaat.

Roy Hoffman een nieuwkomer, die het verdiend om gehoord en gezien te gaan worden, vol enthousiasme en een hartje en stem van goud.